Miért mi?

Nálunk Ön nem egy a vevők között, nálunk Ön a VEVŐ.

Több, mint 20 éves olasz bútor forgalmazói tapasztalattal képesek vagyunk rá, hogy maximálisan, minden kérését, igényét figyelembe véve kiszolgáljuk Önt.

Az általunk képviselt olasz bútorgyárak kínálata nagyon bőséges, formatervezése átgondolt, változatos, minősége minden igényt kielégít. A velük kialakított korrekt kapcsolatunk, és  tulajdosaikkal, vezetőikkel  létrejött 10-15 éves szoros barátságunk a záloga annak, hogy a megálmodott és kiválasztott termékek messzemenően teljesítsék az Ön elvárásait.

Mindezt nagyon előnyös, gyári árakon kínáljuk Önnek.

 

Történetünk.....

A bútorozással a 80-as évek közepén kerültünk közelebbi kapcsolatba.

Ha a múltra is kíváncsi...

Indonéziából két év kiküldetés után hazatérve a vadonatúj PC-nkhez és mátrixnyomtatónkhoz számítógép állványt és printer állványt is
hoztunk, majd érzékelve az e téren megmutatkozó lehetőséget, elkezdtük e bútorok hazai gyártását és fogalmazását.

A 80-as évek végén az Olivetti Magyarországi Képviselőjeként
döbbentem rá, hogy milyen nehéz egy vezetői irodát berendezni, ezért olasz barátaim segítségével felvettük a kapcsolatot több, - akkor már jónevű – olasz irodabútort gyártó céggel.

1990-től már saját cég társtulajdonosaként és egyik ügyvezetőjeként vettem részt számtalan állami cég, bankok, közintézmények és
magáncégek  irodáinak, fiókjainak, ügyfélszogálatainak kialakításában, felújításában, megbízással, vagy a kiírt tenderek győzteseként.

1998-tól a Johns Kft-ben leginkább az olasz irodabútort, és újdonságként több lakásbútort gyártó cég képviseletét láttuk el, nagyon jó eredménnyel. Időközben a hangsúly áttevődött a lakásbútorra, s képviselet mellett forgalmaztuk is a bútorokat. Külföldi bútorgyárainkkal már 10-15 éve prosperáló üzleti, és tulajdonosaival baráti kapcsolatban állunk.

A világban is jól ismert, neves olasz bútorgyárak képviseletét látjuk el  Magyarországon több, mint 15 éve. A változatos, folyamatosan megújuló formavilág egyúttal állandó, magas minőséget is képvisel.